ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική με την οποία διεισδύουμε μικρές ποσότητες υλικού (βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, ένζυμα, υαλουρονικό κ.λπ.) στο μεσόδερμα, με τη βοήθεια βελόνας (σύριγγα), μικρών ακίδων (derma roller) ή ειδικών συσκευών.

Έτσι παρακάμπτουμε τους φραγμούς του δέρματος και εφαρμόζουμε τις θεραπευτικές ουσίες κατευθείαν στο σημείο του προβλήματος. Επιπλέον οι ανεπαίσθητοι και μη ορατοί μικροτραυματισμοί βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος ιδιαίτερα μέσω της νεοκολλαγονογέννεσης.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η μεσοθεραπεία στο πρόσωπο μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα όπως, ρυτίδες, φωτογήρανση,  θαμπό και άτονο δέρμα, χαλάρωση, πανάδες, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Έτσι επιτυγχάνουμε ενυδάτωση, φυσική ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος.

Μεσοθεραπεία Σώματος

Η μεσοθεραπεία στο σώμα μπορεί να εφαρμοστεί με πολύ καλά αποτελέσματα σε δύσκολα αισθητικά προβλήματα όπως είναι η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, η χαλάρωση και οι ραγάδες. Με τις τεχνικές της μεσοθεραπείας μπορούμε να διεισδύσουμε συστατικά σε σημεία που με καμία άλλη μέθοδο δε θα μπορούσαμε, όπως είναι ο λιπώδης ιστός.

Μεσοθεραπεία Μαλλιών

Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται τόσο στη γυναικεία τριχόπτωση όσο και στην ανδρική αλωπεκία. Στις γυναίκες εφαρμόζεται σε περιπτώσεις τριχόπτωσης και αδύναμης τρίχας και στους άνδρες σε κάθε είδους ανδρική αλωπεκία, ενισχύοντας το τριχωτό της κεφαλής, αποτρέποντας την τριχόπτωση και βοηθώντας στην ανάδυση νέων τριχών.