ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία  μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης.  Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με  laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα  μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου  κολλαγόνου & ελαστίνης είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα χωρίς λεπτές ρυτίδες. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι μπορεί να γίνει σε μικρές περιοχές του δέρματος ή σε όλο το πρόσωπο. Βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση).

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα, απόλυτα ασφαλής και φυσική, χωρίς  παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του πελάτη, με σύντομη εφαρμογή. Δεν έχει τις παρενέργειες άλλων μεθόδων όπως ερυθρότητα, παραμονή στο σπίτι, δυσχρωμίες, εγκαύματα, κρούστα τραύματος κλπ. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι καθαρίζει απαλά το δέρμα μας, διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας μας, και κάνει βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα.

Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα:

  • Ξηρότητας
  • Γήρανσης
  • Ακμής
  • Υπέρχρωσης
  • Κηλίδες
  • Φθορά από έκθεση στον ήλιο

 

Το γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή φροντίδας του δέρματος.

Με την Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (diamond dermabrasion) το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, λαιμού, χεριών κτλ. Έτσι το γερασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα απομακρύνεται, ενώ παράλληλα διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνεται η έκκριση κολλαγόνου. Σε συνδυασμό με σωστές μεθόδους περιποιήσης η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού χαρίζει ένα δέρμα απαλό με ευχάριστη, όμορφη, και λαμπερή όψη ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία.


Πως θα αδυνατίσω ?

Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις αερόβια άσκηση …… για να κάψεις πολλές θερμίδες

Θέλεις να την κάνεις στο Gym ?

Στους διαδρόμους  και στα ελλειπτικά

Θέλεις με παρέα και μουσική?

Στα ομαδικά μαθήματα Zumba, Cardio Concept, Step Concept, Step Max και Dance,

Η προτιμάς τη δροσιά της πισίνας?

Με ελεύθερο κολύμπι ή ομαδικά προγράμματα Aqua power και Aqua Endurance

Φτάνει μόνο αυτό?

Φυσικά και όχι …. Πρέπει να αυξήσεις το μεταβολισμό σου.

Για να πετύχεις πρέπει να κάνεις και διαλειματική προπόνηση. Δηλαδή προπόνηση με περιόδους πολύ αυξημένης έντασης (καρδιακών παλμών) και πολύ χαμηλής έντασης.

Δοκίμασε στην αίθουσα cycling με τα αγωνιστικά ποδήλατα και την δυνατή μουσική

ή προπονήσου με την παρέα σου στα studios με cross training και functional training

Υπάρχει κάποιο μυστικό για την επιτυχία?

Ναι !!! Πρέπει  να διατηρήσεις και να αυξήσεις τη μυϊκή σου μάζα.

Αυτό θα απογειώσει το μεταβολισμό σου και θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα.

Πως θα το πετύχεις?

Στο Gym με τα μηχανήματα ενδυνάμωσης

Με το ρυθμό της μουσικής στο ομαδικό total body πρόγραμμα